Image module

Nikki Bakker

advocaat sinds 2015

Nikki is sinds 2015 als advocate arbeidsrecht werkzaam bij SteensmaEven. Zij is de vaste sparringpartner van verschillende HR- en legal professionals. Zij is betrokken bij (complexe) vraagstukken over bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, ontslag en arbeidsvoorwaarden. Zij denkt niet alleen oplossingsgericht mee, maar is ook regelmatig al aan de tekentafel betrokken. Bijvoorbeeld als een cao, arbeidsvoorwaardenregelingen of arbeidsovereenkomst moet worden opgesteld. Nikki is proactief, laagdrempelig en pragmatisch. Dat neemt niet weg dat zij procedeert waar nodig. Zij houdt arbeidsrechtelijke ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en schrijft regelmatig adviezen en (SE-)papers.

Voor haar loopbaan bij SteensmaEven is Nikki als wetenschappelijk docent verbonden geweest aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daar heeft zij ook haar studie Nederlands recht gevolgd en de masters Privaatrecht en Arbeidsrecht afgerond. Nikki heeft in 2021 de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (“PALA”) met succes afgerond. Nikki geeft graag inhouse trainingen over allerhande arbeidsrechtelijke thema’s.

CONTACT

Nikki Bakker heeft in het register van de Nederlandse orde van advocaten arbeidsrecht als rechtsgebied geregistreerd.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.